ES COLLECTION, heterogènia, sofisticada, càlida i, sobretot, còmoda.


BIOGRAFIA

L’afició de Carmen Monforte pel món de la moda va començar quan era petita, a la seva Barcelona natal. Durant la seva infància, ja sentia un gran interès per transformar els vestits de les seves nines i, posteriorment, per crear els seus propis vestits. Als 20 anys, un fabricant tèxtil s’hi va fixar i la va animar a embarcar-se en el món de la moda. Va ser llavors quan va començar a estudiar patronatge, tècniques de vestir, disseny... Va anar complementant aquesta formació amb col·laboracions amb diferents empreses, en les quals va poder realitzar les seves primeres col·leccions. Es 2006, ES Collection li va oferir l’oportunitat de posar-se al capdavant d’un projecte molt més ambiciós: el desenvolupament de línies de roba íntima i roba de bany per a l’home, innovant en l’estil, en les textures i en els materials, i parant molta atenció en els acabats i en el valor afegit de cada peça.
Des que va començar ja fa més d’11 anys, aquest objectiu s’ha anat acomplint any rere any, i les col·leccions s’han anat ampliant amb peces d’athletic casual. Cada temporada suposa un nou repte per a ella i per al seu equip, i avui en dia pot afirmar, orgullosa, que ES Collection és una de les marques de referència en aquest sector. 

COL·LECCIÓ – //DYSTOPIA//
ES Collection presentarà la col·lecció F/W 18-19 de roba interior i roba esportiva.

Concepte i marc de la nostra col·lecció
La distòpia planteja un món en què les contradiccions dels discursos ideològics són portades a les seves conseqüències més extremes. En aquest sentit, la distòpia explora la nostra realitat actual amb la intenció d’anticipar de quina manera certs mètodes de conducció de la societat podrien derivar en sistemes injustos i cruels.
D’aquí que la distòpia, i nosaltres a través d’aquesta, vulgui advertir sobre els perills potencials de les ideologies, de les pràctiques i de les conductes sobre les quals s’erigeixen les nostres societats actuals: el capitalisme extrem, el control estatal, el consumisme, la dependència tecnològica i la contaminació salvatge.
Característiques de la col·lecció
La característica principal de la col·lecció és el joc que s’aplica en el contrast de volums entre les diferents peces.
D’altra banda, també juguem amb el contrast de textures de teixits. Així, trobem teixits sintètics combinats amb llana de borrec, cuir i cotó. L’objectiu és aconseguir una peça heterogènia, sofisticada, càlida i, sobretot, còmoda.
Pel que fa a l’ús de colors, combinarem colors freds, com acers, platejats i blaus, amb un color càlid que destacarà sobre la resta i que serà el vermell.
El vermell simbolitza el poder, l’acció. És el color que s’associa a la vitalitat, a l’ambició i a la passió.
El vermell també aporta confiança en un mateix, coratge, valentia i una actitud optimista davant la vida. Èxit, triomf, guerra, sang, força. És el color ideal per batallar en el nostre món distòpic.
Materials
Roba interior: modal, cotó de primera qualitat, viscosa, teixits suaus amb gran adaptabilitat i comoditat, diferents gramatges per jugar amb volums i textures.
Sempre apliquem la nostra R+D i modelem els teixits a través de la calor per evitar costures i dotar de volum les diferents formes.
Esport: destaquem la combinació de materials tècnics amb la finalitat d’aconseguir l’equilibri perfecte entre comoditat i estètica.
Cotons, barreges sintètiques, laminats/membranes que proporcionen un interior de la peça molt més confortable i un exterior més tècnic.
Per a la dona, seguim treballant el disseny de les peces tècniques per oferir un ampli ventall de peces per al dia a dia, emmarcades dins de la tendència de l’ATHLEISURE.
Estilisme
Dins del context distòpic en què discorre la nostra història, l’estilisme s’inspirarà en les grans distòpies del cinema, com Mad MaxBlade RunnerWaterworld... També en històries de la petita pantalla pel que fa a l’estil, amb sèries d’absoluta tendència, com ara The Handmaid’s Tale (el conte de la mainadera). Tota aquesta FUSIÓ serà sempre fidel a les bases dels grans referents de la distòpia, com són Un món feliç i 1984.
En els estilismes veurem barrejades les nostres peces estrella, com són la roba interior i les peces d’esport, amb grans embuatats, motxilles, botes de goma i complements de pell. Utilitzem grans peces metàl·liques, cuirs i plàstics per protegir-nos de les inclemències dels fenòmens causats pel canvi climàtic.
El resultat serà un estilisme postapocalíptic i de supervivència, que combinarà peces clau en les nostres col·leccions amb peces tècniques, sofisticades i còmodes per a l’ús diari.


Comentarios