LEBOR GABALA, matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.


BIOGRAFIA

Lebor Gabala és el projecte professional de Maite Muñoz, que va aprendre l’ofici a través de pioners de la indústria de la moda d’aquest país, com Pedro Morago, Rap Diffusion o Mila i Tucho Balado.
Un nom preciós i sonor va ser la seva primera declaració de principis. És la traducció de Leabhar Ghabhála Erenn, un conjunt de manuscrits gaèlics del segle XI, que expliquen la fundació d’Irlanda. La fantasia de les històries i el fet que Irlanda estigui tan unida a la tradició llanera, van fer que decidís adoptar la fonètica del títol, que en castellà es pronuncia Lebor Gabala.
Lebor Gabala tria les matèries primeres més exquisides, a la recerca de la màxima qualitat.

COL·LECCIÓ - HIGH-FIDELITY

A la col·lecció tardor-hivern 2018 de Lebor Gabala, el punt torna a ser el gran protagonista. En totes les seves versions, ja sigui en les galgues més fines i lleugeres o en les més gruixudes, amb trenes, fils amb barreges de colors i jacquards de quadres, que recorden els tartans i la pota de gall al més pur estil escocès.
Pel que fa als teixits, les panes gruixudes, les llanes teixides en ordit amb trama de pota de gall i quadres gun club es barregen amb grans flors de seda  estampades, que contrasten i donen el toc femení a la col·lecció. Tot això en una paleta de colors àmplia i selecta, com no podia ser d’altra manera.


Comentarios