MIETIS, un viatge cap a una selva imaginaria plena de meravelles.


BIOGRAFIA

Mietis, fundat per Maria Fontanellas, és un reflex del savoir faire familiar de més de 60 anys d’història. Després d’estudiar Disseny de Moda a Milan, la tradició familiar adobera la va fer tornar a Igualada, (Barcelona) on ha obert el seu Atelier on l’essència de la qual és la pell d’alta qualitat, reinterpretada en clau moderna.

COL·LECCIÓ - A SAFARI TO WONDERLAND
Fall – Winter 2018 / 2019

A Safari In Wonderland representa un viatge cap a una selva imaginaria plena de meravelles. Una estètica aventurera i atrevida on la dona reflexa a través de la indumentària la seva idisioncrasia eccèntrica i independent. Socialités i fashion icons de l’època com Wallis Simpson representen aquests ideals.
Les peces exteriors com jaquetes i abrics llargs d’inspiració militar es poden trobar combinades amb brillantors i metal·litzats que accentuen l’esperit més glam rock de la col·lecció.
Volums, formes arrodonides i l’aplicació de plomes són una sèrie d’elements que funcionen junts aportant a les peces un toc sofisticat i teatral. Aquest caràcter manifesta inspiracions en l’art escènic i obres com Ziegfeld Follies on la interpretació dansaria i musical posen en comú espectacles de grans valors estètics que contenen vestuaris colorits amb presència del’estètica flamboyant, caracteritzada per ser excessivament ostentosa i exageradament femenina.
La col·lecció s’emmarca en una àmplia gamma cromàtica cuidant l’equilibri en l’aplicació de colors que de forma conjunta creen un mosaic sobre la pell ple de vitalitat i expressió. Pinzellades de malves i liles entre grocs i daurats donen a les peces un esperit que batega al voltant d’obres de Henri Matisse plenes d’harmonia.



Comentarios