MAITE BY LOLA CASADEMUNT - 080 Barcelona Fashion Week 28/06/2018


Lola Casademunt va iniciar la seva activitat l’any 1981 al garatge de la seva casa particular. Va començar a realitzar personalment complements per als cabells. Amb el pas dels anys, la petita empresa familiar va començar a créixer, i no només va ampliar els seus punts de venda, sinó que també va ampliar la seva línia de productes, amb el disseny, també, de complements, de roba i de bijuteria per a la dona. Actualment, la direcció de l’empresa és en mans de Maite Gassó Casademunt, filla de la fundadora.
Temporada rere temporada, totes les seves col·leccions segueixen el mateix criteri: oferir una gran gamma de productes que segueixen les últimes tendències, mantenint la identitat i el caràcter propis de Lola Casademunt.

COL·LECCIÓ-   BEACH CLUB

La nova col·lecció primavera/estiu 2019 de Maite by LOLA CASADEMUNT està inspirada en els racons de trobada i oci de les costes del Mediterrani on els amants del sol i del mar gaudeixen de trobades de caire desenfadat, relaxat i alegre.
Les tonalitats de colors frescos i vius es combinen per mostrar extremats estampats de enormes topos, fruites exòtiques i animal print. Amb el contrapunt sempre present de la puresa del blanc tant característic de l’estació.
Teixits com les pelfes i cotons es difuminen amb paillettes, tuls i transparències per a crear looks brillants.
Aquest entorn forma l’estampa d’un ball nocturn on la música en viu, la brisa del mar i la llum de les espelmes vesteixen un estil sofisticat de peces plenes de vida.  




Comentarios