NAULOVER - 080 Barcelona Fashion Week 28/06/2018

Disseny, qualitat i confort fets a Barcelona.
Des del 1957, sempre ha apostat per no deslocalitzar la seva producció. Artesà i d’avantguarda, aposta per una dona elegant i una roba de qualitat, còmoda i versàtil. Carme Noguera és l’administradora i la directora artística de la firma. És nascuda a Barcelona i és filla del fundador. Va estudiar empresarials i es va iniciar a l’empresa des de molt jove.
El punt de Naulover té un ADN que permet fer peces exclusives i estudiades, de llarga durada i de qualitat. Total look, basat en el punt, i barrejat amb seda, brodats, estampats, bruses llargues, jaquetes, twin-sets, pantalons i faldilles.
Disposem d’una botiga en línia (www.naulover.com/shop) i de flagship al carrer del Rosselló, a Barcelona. Botigues a El Corte Inglés, a Espanya i a Portugal, i als magatzems Pyrénées, a Andorra.
La firma també és present en països de la UE, tals com Alemanya, França, Bèlgica, Polònia, Itàlia i Portugal, i a la resta del món, en països com Mèxic, amb 2 córners dins dels exclusius department stores Palacio del Hierro en els seus centres de Polanco i Satélite, a la Xina, a Dubai i a Xile.
Un 25% de la seva producció anual és exportació. Naulover ha incrementat un 10% les seves vendes el 2017.

COL·LECCIÓ – MATELOT

D’inspiració nàutica, aquesta col·lecció pretén fer un homenatge a la mateixa marca Naulover i al seu fundador, apassionat amant dels vaixells. La combinació dels termes “Nau” (vaixell) i “lover” (amant) donen nom a la marca, que neix l’any 1957. La col·lecció “Matelot” és un relat de viatges a nous mons. Desembarcar cada nit en ports diferents i desconeguts, explorant països exòtics i cultures que s’uneixen a través dels mars. La tripulació, impecablement vestida en blanc pur i amb condecoracions a les solapes. Per acabar, una dona, una història d’amor amb gust salat, que neix a bord, sota un llit d’estrelles. Nits d’estiu a coberta que ens deixen sensació d’humitat i de calitja.




Comentarios