SWEET MATITOS - 080 Barcelona Fashion Week 27/06/2018


Sweet Matitos neix del somni i del lifestyle d’una parella, Matías Jaramillo i Tito Maristany, dos empresaris joves però experimentats dedicats a diferents sectors de la moda. La seva passió per la moda, per l’elegància i per la bellesa els porta a crear la seva pròpia marca per a la dona.
El seu coneixement del món de la moda i l’amor d’en Matías i en Tito (familiarment anomenats Matitos) per la vida, per la família, per la natura i per la feina ben feta es reflecteixen en cada detall del naixement de la col·lecció i en “la dona” Sweet Matitos.
Sweet Matitos representa una dona amb classe, autèntica, femenina, sensible, lliure i amant del luxe en el seu sentit més ampli.

COL·LECCIÓ – TO CATCH LA RIVIERA

Està inspirada en el glamur i el luxe dels anys 50 a la Riviera francesa. És un tribut a To catch a thief (Atrapa un lladre) de Grace Kelly.
La primavera ja és aquí, el sol comença a acariciar la natura i ens retorna a la temporada més màgica de l’any. La llum, l’aigua i l’energia d’aquest moment ens acompanyaran fins que acabi l’estiu. Aquest serà un estiu de glamur, de luxe, de romanticisme, de festes... Un estiu preparat per a la dona Sweet Matitos, que mai no deixa de banda la seva feminitat, el seu bon gust i el seu amor per la vida i les tradicions. Aquest any viurem “La Riviera”.
 Anchor off Cannes
El nostre recorregut començarà a la costa. Aigües cristallines, cales paradisíaques, racons impossibles i el plaer del luxe que suposa gaudir de tot això des del mar. El blau intens i fosc entra a la terra ferma i ho impregna tot.
El blanc en diferents teixits, seda, tencel i modal, sempre suaus com la brisa, combina amb els tons blaus, plasmats en diferents elements. Flors, onades, para-sols... cobreixen les boniques platges de la Costa Blava.
Strolling around Tourretes
Després de gaudir d’un matí estiuenc i blau d’aigües cristallines, la tarda es presenta tranquil·la. Tourretes ens dóna el paisatge ideal per a la nostra dona. El contrast de la pedra robusta amb la delicadesa de les flors i els seus colors es posen de manifest en aquesta línia, amb la combinació de diferents textures i teixits. Lli, seda i cotó es donen la mà per abraçar aquest poblet encantador, mentre un capvespre ataronjat banya els carrers i la seva gent. Romanticisme i color ens inunden en aquest moment.
Montecarlo
Arriba la nit i anem al Mònaco Imperial. Festa, luxe, or, mansions i palaus... És el moment de fondre’ns amb els colors crema, or i vermell que tant defineixen aquesta ciutat. L’arquitectura es plasma en les línies verticals i elegants de les seves columnates inacabables. Teixits daurats ens recorden que som en un bressol de reis. Aquesta temporada, les festes, els esdeveniments i els balls es vestiran de Sweet Matitos.




Comentarios